La nit de la Malavella

dijous, 13 de desembre del 2012

Informació 2013

Punt de trobada:  Parc infalntil annex a les noves instal·lacions de la Policia Municipal de Caldes de Malavella (antiga oficina de turisme de Caldes de Malavella). Mapa.

Dia i Hora: Dimecres 23 de Gener. Inscripcions a partir de les 18:30.
Sortides: a les 20:00 h (Circuit C1), a les 20:05 (Circuit C2)

Mapa i terreny: Mapa urbà de Caldes de Malavella amb zones rústiques properes al nucli habitat. Desnivell suau i terreny variat 60% urbà – 40% rústic.

Recorregut score (ordre lliure).
Com a particularitat, la cursa tindrà tots els seus controls sense codi de control, en alguns trams del circuit hi haurà punts amb alta densitat de controls i inclusió de controls trampa. En aquesta cursa, es pretén la lectura precisa de la descripció del control per tal de no cometre errors. Els mapes s'entregaran sense funda de plàstic.
 
Sortida en massa.

Temps estimat del guanyador 50 minuts (C1), 35 minuts (C2)

Circuit C1: 7.6 km aproximadament (recorregut òptim). 103 m de desnivell. Temps màxim 1 hora 30 minuts. 24 punts de control.

Circuit C2: 4.5 km aproximadament (recorregut òptim). 55 m de desnivell. Temps màxim 1 hora 25 minuts. 11 punts de control.


Sistema de marcatge convencional, amb tarja perforable que s'entregarà a cada corredor un cop formalitzada la seva presència a la taula d'inscripció el dia de la cursa.

Per a tots els circuits, tots els punts de control són opcionals, cada un val un punt. El guanyador serà la corredora o el corredor que aconsegueixi més punts amb el menys temps possible, dins del límit de temps estimat.

Mapa realitzat per staff técnic de GO-Xtrem el maig de 2011. Ampliat i actualitzat per Carles Domingo la tardor de 2011. Ampliat i actualitzat per Carles Domingo la tardor de 2012.

Escala 1:7500. Equidistància 5 metres.
 

Avituallament a l'arribada:  aigua, galetes o similar

Preu: 5 euros a pagar el mateix dia tant federats com no federats. La organització agrairà profundament i de tot cor que TOTHOM porti l’import just, ja que no disposarem de canvi.


És obligatori l'ús de frontal o lot ja que es tracta d'una orientació nocturna encara que disputi en la seva major part per zones urbanes il·luminades.

A l’arribada, la organització tindrà preparat, a part de l’avituallament, un petit tastet d’aigües termals de Caldes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada