La nit de la Malavella

dilluns, 30 de gener del 2012

LA NIT DE LA MALAVELLA TÉ LA MILLOR REBUDA POSSIBLE AL POBLE DE CALDES

El passat 24 de gener es va disputar per la població de Caldes i el seu entorn, la primera edició de “La Nit de la Malavella”, puntuable per la Lliga Catalana Nocturna de Curses d’Orientació i sota la organització de Límit Zero juntament amb el Club Excursionista de Caldes. La cursa, va tenir molt bona rebuda entre els corredors, assolint una xifra de més de 80 pre-inscrits que finalment van superar els 100 corredors convertint-la, de moment, en la cursa més multitudinària del campionat. La millor rebuda, i que dóna una gran satisfacció a la organització, va venir dels mateixos caldencs, sent molts els que es van acostar a descobrir els racons de la nostra vila.


Per el que fa a l’apartat competitiu, la cursa es dividia en dos circuits, el primer d’ells amb més dificultat tècnica i física, s’hi va imposar Marc Serrallonga del club Go-Xtrem i actual campió de Catalunya i d’Espanya en la categoria masculina, mentre que en categoria femenina la millor va ser Maria Casellas. En el circuit curt, més fàcil per a tothom, s’hi va imposar el vigatà Josep Selga, del club Go-Xtrem en categoria masculina i Blanca Foix en la femenina.


Els corredors van fer una valoració molt positiva de la cursa per la seva varietat de terreny i tècnica necessària adaptada al format. L’organització vol agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Caldes de Malavella, Rètols Planas i el Petit Fornet per tota l’atenció rebuda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada