La nit de la Malavella

dissabte, 21 de gener del 2012

Últimes informacions

Diumenge 22 de gener a les 14:00 s'acaben les inscripcions anticipades, les inscripcions fetes més tard o fetes in-situ tindran un cost de 6 euros i no s'assegura poder disposar de mapa tot i que farem el possible perque se'n disposi.

Recordeu que des de la organització us agrairem sincerament que es pagui amb l'import just ja que no disposarem de canvi.

Inscripcions a partir de les 18:30 a l'Oficina de Turisme de Caldes de Malavella.
En cas que per qüestions laborals o personals no creieu que a les 20:00 podeu estar presents a la sortida però teniu ganes de córrer, contacteu si us plau amb la organització a limitzeroraid@gmail.com, ho intentarem solventar.

INFORMACIONS TÉCNIQUES:


Circuit C1: Consta d'un recorregut senyalitzat inicial, que es farà seguint un membre de la organització, de 1000 metres, després del qual, s'arriba al triangle de sortida i comença a entrar en joc el mapa i la orientació. El recorregut travessa la carretera que creua el poble de Caldes 2 vegades, el trànsit estarà obert, us demanem que preneu la màxima atenció en fer-ho. La descripció de controls estarà únicament en el mapa. Marcatge amb tarja clàssica. Totes les fites estaran penjades i sense codi de control, ja que no hi ha fites properes entre elles i no dóna lloc a error. Ús obligatori del lot o frontal. Circuit de 20 punts de control i 6.4 quilòmetres de recorregur òptim. Temps màxim de 1 hora i 30 minuts per completar el màxim de balises possibles, si s'arriba més tard de les 21:30 a meta es quedarà desqualificat i la organització començarà a retirar les balises.


Circuit C2: La descripció de controls estarà únicament en el mapa. Marcatge amb tarja clàssica. Totes les fites estaran penjades i sense codi de control, ja que no hi ha fites properes entre elles i no dóna lloc a error. Ús obligatori del lot o frontal. Circuit de 12 punts de control i 3.4 quilòmetres de recorregut òptim. Íntegrament per el nucli urbà de Caldes. Temps màxim de 1 hora i 25 minuts per completar el màxim de balises possibles, si s'arriba més tard de les 21:30 a meta es quedarà desqualificat i la organització començarà a retirar les balises.

Hi sereu benvinguts!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada